Igår hängde jag på gymmet, hela två gånger. Det får räknas som lite ambitiöst va? Men det är ju rätt skönt att träna inne också. På morgonen var jag trött och snoozade lite lagom länge så jag var i otakt med alla andra på gymmet. Det var riktigt bra faktiskt, för då är jag lite senare, och det är mer plats för mig!

Det var lugnt på SATS på morgonen och jag värmde först upp 10 min på konditionscykel och körde sen mitt styrkeprogram. Var trött, lite hungrig och seg, men ändå väldigt stolt att jag orkat gå upp och dit, så jag körde på hyfsat bra ändå! Varierade ordningen lite och körde alla axelövningar först och kunde höja lite på dem då. Benpressen var seg. Framsida lår också. Det där time trial trainertestet kanske tog lite på benen ändå? Jag körde klart mitt pass och snabbade mig sen för att hinna till jobbet i tid. Pass 1 – check.

Efter jobbet åkte jag till ett annat SATS, medborgarplatsen, för spinning. Nu var det flera veckor sen jag gick på favoritspinningpasset sist. Har ju kommit lite emellan, som en vecka på Playitas, och sen lite vila och återhämtning på det med mer spinning och träning på helgen. Nu var jag tillbaka på Michels 90 min pass, och det var tufft som vanligt. Vid min sida hade jag idag Sara, riktigt kul att ses och träna ihop!

Passet var uppbyggt av tröskelbackarna, de där långa på 13 min styck där man jobbar upp pulsen mot tröskel och sen ligger kvar där, varierat med lite korta ruscher varje minut. Mellan dessa längre backar hade vi block med intervaller. “Idioten”-intervaller på 30 sek hårt och 30 sek vila. Efter 3 st sänktes vilan till 20 sek, sen nästa 3 hade 10 sek vila, och sista 3 hade 5 sek vila. Det var bara att hänga med och köra på! I slutet körde vi sen backintervaller och lite fartleksintervaller till musiken. Det var kul, men lite jobbigt också!

Idag kändes det rätt ok med flåset och pulsen, men det var benen som var tvära. De kändes lite sega kan man ju säga. Kanske lite trötta ändå? Men jag anpassade belastning och körde på känsla och puls. Men allmän känsla var ändå bra, jag känner mig hyfsat stark! En skön dag på gymmet alltså, en bra onsdag!

Gym-onsdag!

En reaktion på “Gym-onsdag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *