Efter lite vilodag så startade jag träningsveckan idag tisdag. Lyckats dra på mig sena vanor igen och sov inte många timmar innan klockan ringde imorse. Var otroligt nära att inte ta mig ut, men så hade jag ju bestämt löpdejt med fina Sara, och hon peppade mig via sms att köra ändå!

Kom ut och såg den nya snön på marken, snömoddsjogg here we come! Vi joggade lugnt runt på en rätt tom kungsholme imorse. Sara påminde mig om att jag blev morgonpigg när jag fyllde 31. Just ja, visst var det så? Ja man får ju börja nånstans, upp och trött idag kanske gör att jag somnar i tid ikväll. Och blir en morgonpigg Karin tills imorgon?

Vi pulsade runt i snömodden som kändes som sandstrand, och pratade på om allt möjligt. Var ett tag sen vi sågs. Fjällresor, Kanarieöar, cykling, skidåkning. Det har hänt en del på några veckor!

Det blev en skön tur ändå. Vilken distans och tid vi fick spelade oss ingen roll, vi var glada att vi var där ute, just då. Två morgontrötta joggare, men DÄR. Och inte i en varm säng snoozandes. Bra val en tidig tisdag!

Ikväll var jag på idrottsmassage hos Karin. Bra massage, och nu uppmjukade, fluffade muskler. Redo för en bra vecka. Nu är veckan igång!

Snömoddsjogg

2 reaktion på “Snömoddsjogg

 • 14 februari, 2012 kl. 21:19
  Permalänk

  :) jag är trött nu. men det känns trist att gå och lägga mig. och kolla vad det snöar ute!

  Svar
  • 14 februari, 2012 kl. 21:21
   Permalänk

   Ja med! Det känns som klockan snart är midnatt! I know, vi lär få mer snömoddsjogg framöver. Bra benträning for sure.

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *