Ikväll var det spinning igen, onsdags-gym-dagen ni vet. Dock ingen träning imorse, blev sovmorgon. Vad hände? Jag som skulle bli morgonpigg. Nytt försök imorgon!

Spinningen ikväll var grym som vanligt. Men kroppen var verkligen på g idag, det kändes annorlunda! Direkt när vi börjat kom pulsen igång, och låg sen rätt högt under hela passet under tröskelintervallerna. Svetten forsade och jag bara körde på. Visst, det var lite jobbigt, men jag tänkte på större sammanhang. Tävlingar, lopp, cykla i timmar. Här var det totalt 90 min jag skulle fixa!

Passet var uppbyggt med 4 längre backar. Varannan backe började vi med 3 min jobba upp pulsen, och sen köra 7 min på 90% av max. Vi körde på i kadens runt 70, och la in 10 sek intervallrusher varje minut. Sen varannan backe var 10 min med mer jämn intensitet, alltså utan rusherna.

Allra sist avslutade vi med lite intervaller, backsimulering och rusher. Jag jobbade på bra idag tycker jag, men var lite ovan vid att se pulsen nästan 10 slag högre än vanligt. Kanske kan ta i mer nu då? Började väl också fundera på om jag hade nåt i kroppen, det är ju så många som är sjuka just nu. Men efter sista intervallen, och sen lite nedvarning på det sjönk pulsen snabbt ner till 100 innan jag hoppade av cykeln för stretch. Det är ju just i återhämtningsfasen man märker skillnad om man börjar bli sjuk. Så med pulsen snabbt ner igen borde det vara ok.

Spännande känsla i kroppen idag dock. Känns bra! Lyckades köra mig riktigt trött!

Pulsen körde berg & dalbana idag! Pulskurva från funbeat.se där jag matar in min träning. 

Spinning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *