Idag har det varit en lång dag. En lång men väldigt bra dag. Den började tidigt imorse då sömniga jag åkte t-bana till badet och höll på att hoppa av på fel station. Som tur var hittade jag till e-badet till slut och mötte där upp med härliga simgänget. Dagen kan knappast starta bättre än så, träning med trevligt sällskap!

Idag hade jag riktigt tur också, för poolen var medströms för mig, hela tiden. Det är väldigt slumpmässigt det där, hur simformen känns. Upp eller ner. Ibland är poolen full med sirap och man vevar och vevar, men kommer knappt framåt. Men ibland, inte ofta, men ibland, då hoppar man i en ström flod och forsar sen fram. Härlig känsla idag alltså! Det kändes som att jag ätit dunderhonung till frukost!

Jag simmade i den trevliga banan med Lena, Micke och Rickard. Vi betade av passet, som innehöll lång uppvärmning med bl.a lite medley. Sen huvudserien bestod av truckarfartshundringar blandat med max-25:or. Jag drog tåget och vi hade sen lång vila mellan seten. Lång vila där vi hann både peppa varandra och babbla på och få till dagens första skratt. Härligt!

Jag behöll den goa känslan under hela passet. Strunt samma i tider, men känslan. Swosh. Riktigt skönt. Den ska jag tänka på nästa gång jag hoppar i en bassäng med sirap. Nästa gång KAN det vara en medströms fors! Totalt simmade jag 1h 20 min idag, och fick ihop drygt 3km.

Ikväll när jag kom hem var det trainern som skulle rastas. Eller ja, mina ben hade vilat nog, nu var det dags att cykla! Jag körde veckans första trainerpass. Bra där att klämma in det en tisdag, det bådar gott för att få in fler pass i veckan!

Detta pass var ett intervallpass och jag hade mitt program att följa. Det var bara att trampa på och försöka få upp watten till den planerade. Det var lite svårt, jag visste inte riktigt om den stämde med trainerns watt, men jag hade också pulsen att kolla på. Jag fick till två längre intervaller på 10min styck, och 4st kortare på 5 min var. Pulsen åkte berg- och dalbana och efter 1h 20 min hade jag klarat av det! Nöjd med dagen, men nu måste jag sova snart. Sömn är ju viktigt för att lyckas ta till sig all träning!

Simning och trainer

2 reaktion på “Simning och trainer

 • 22 februari, 2012 kl. 05:49
  Permalänk

  Tack för draghjälpen. Kul att se dig igen. Hoppas att det det blir
  lite oftare framöver. Micke

  Svar
  • 22 februari, 2012 kl. 09:49
   Permalänk

   Tack Micke! Detsamma, alltid lika kul att simma ihop! :)

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *