Så var det plötsligt måndag morgon igen och den tröttaste morgonen på hela veckan. Jag snoozade i typ en halvtimme men kravlade sen mig upp och iväg till gymmet. Det var ljust ute och fågelsång väckte mig sista biten fram till gymmet. Lugnt och skönt där inne, med lagom “hård” musik som spelade lagom högt.

Väl där vaknade jag till liv och var redo att köra mitt styrkeprogram. Väldigt glad och nöjd bara att vara där, det är steg 1. Jag hoppade på motionscykeln och värmde upp i 10 min. Lite trötta, sega ben sen helgen men när blodet började värma upp dem mer kändes det bättre.

Sen var det bara att köra på. Axlarna var lite sega sen simningen, jag fick kämpa på bra idag för att behålla samma vikter och reps som förra gången. Idag var det inte dagen att höja precis. Men jag överlevde! Benen fick sig en omgång med utfall, benpress, fram och baksida lår. Puh! Och till sist avslutade jag med en massa core övningar på boll bland annat. Kände mig effektiv en måndagmorgon!

Igår var trainern och jag bästa vänner, och jag såg fram emot ett liknande möte ikväll. Att bränna på till bra musik. Jag gjorde mig redo, trainern framme (som alltid), datorn ikopplad, teven på, pulsklocka, musik, ombytt och redo. Och så vill den trainerj-veln inte starta! Var det för att jag körde för hårt på trainern igår, att den inte orkade med något pass idag? ;)

Hölll på i 20 minuter och meckade och fixade med den ville inte gå igång idag. Så då blev det inget. Ibland önskar jag att jag bara hade den enklaste trainern, bara hoppa på och trampa och inte ha en aning om några värden, tillgång till banor, program eller nånting. Det känns som att ju mer finesser, desto mer kan ju också strula. Får se när jag vågar mig på att försöka med trainer igen. Som tur är, är det ju snart dags för utesäsong. Thank God!

Morgonstyrka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *