Jag hann knappt komma hem med tåget från Skåne inatt förrän jag skulle upp och morgonjogga! Jag hade bestämt morgondejt med Sara, så det var bara att köra på! Våren hade dock stannat kvar i Skåne, imorse var det kallt! Säkert -7 eller nåt sånt, och det är sibirisk vinter när man just kom från skåne och vårväder.

Jag och Sara tog en lugn och skön jogg runt kungsholmen. Det var riktigt ljust ute, och det kändes nästan kusligt och konstigt tomt då, eftersom man inte riktigt fattade att klockan bara var runt 6. Inte många morgonjoggare en måndag, det kan vi konstatera! Vi fick iaf ihop en trevlig tur, och lite snack och catchup på vad som hänt i helgen. 45 min senare var morgonens träning klar och det blev en riktigt varm dusch och sen filt i soffan för att återfå värmen innan jag fick knata iväg till jobbet.

Ikväll var jag istället på gymmet för styrketräning. Den viktiga träningen som om den inte skulle ske ikväll inte skulle hinnas med förrän slutet på veckan. Och det går ju inte för sig! Så även om jag haft ärenden innan och det var sent gick jag till gymmet. Jag kände mig faktiskt väldigt peppad ikväll! Jag mixade lite i övningsordningen (kör axlar, rygg, ben och core) och kunde höja på många övningar idag. Grymt! Jag börjar bli starkare, och det är nice. Visst är det skönt att vara stark!

En måndag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *