Måndag – styrka, tisdag – massage och onsdag spinning. Denna veckan har varit seg! Känns som jag inte riktigt vaknat till än, och snart är det helg igen. Styrkan i måndags var iaf viktig. Ännu viktigare var nog massagen. Jag hade råkat stelna till lite i ländrygg och rumpa. Bra att trycka till musklerna och fluffa upp dem igen. Så det var värt en vilodag tycker jag.

Idag körde jag på med lite hård svettig träning istället, Michels 90 min spinningpass blev det som vanligt en onsdag. Idag fick vi välja om vi ville köra hårt eller extra hårt. Inte så svårt val där. Vi satte av med massor av intervaller och jag körde på bra, visualiserade när jag brände på runt Vättern på sub-9. Då låg pulsen högt, mer än 90 min kan jag säga!

Skönt att träna lite hårt igen, det blir jag glad av! Nu får jag behålla känslan och få till ett fint avslut på veckan. Lite rolig cykelhumor kan man också bli glad av, bjuder på den nedan!

Share the road! 

Motherfucking bike

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *