Torsdag kväll var simkväll som vanligt. Jag var väldigt glad just denna veckan att det är Human Ambition simning, och att jag gick dit. För vilken kick det var att träffa alla simkompisar och träna och skratta ihop. Grymt! Nu är jag snart på banan igen känner jag. Snart iaf.

Gårdagens simpass bestod av teknik-25:or blandat med set med 4×50 progressivt. När vi körde 50:orna fick vi tid på den sista (hårdaste) 50:an av coach Micke. Tekniken däremellan handlade mycket om vattenläge och andningskontroll. Sist körde vi en 50:a på gissa-tiden och också den rätt hård. Jag hamnade på runt 41.5 på alla mina 50:or, inte supersnabbt med en rätt stabil jämn fart för mig. Nöjdast var jag ändå med känslan. Känslan av att få mer energi av ett träningspass!

Idag tog jag mig till gymmet för styrketräning för andra gången denna veckan. Istället för en måndag kväll, blev det nu en fredag eftermiddag. Vilken skillnad! Lugnt och skönt och massor med plats. Inga väntetider precis, skönt!

Jag var peppad och utvilad och kände mig riktigt taggad. Redan på uppvärmningen 10 min på cykel kände jag att kroppen var på g. Och sen under passet där jag kör axlar, rygg, ben och core, hade jag bra tryck i musklerna och hög intensitet. Det känns ordentligt, men det ska det ju göra!

Jag prioriterade styrkan idag, det var allt jag hann med. Det blev lite annat fix hemma, iväg och hämta några paket (berättar mer om det snart) och sen iväg till Södertälje. Åker iväg till västkusten i helgen och får då se om jag kan klämma in lite träning. Löparskorna är medpackade!

Sim och styrka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *