Igår fick jag hemskickat ett paket. Ett stort paket från Craft med en del av vårens nyheter! 2012 års kollektion för Craft är rosa och väldigt färgglatt, fint säger jag! Rosa, vitt, gult och turkost, en härlig blandning och bra färger för cyklister så att man verkligen syns ute på vägarna!

Jag samarbetar med Craft och får testa och utvärdera deras kläder. Ett samarbete jag verkligen uppskattar då jag trivs i kläderna och både tränar och tävlar i dem. Nu blir det en rosa Karin framöver och jag ser fram emot att testa både cykel och löpkläder snart i värmen. Bara 11 dagar kvar tills jag cyklar runt på Mallorca!

Nice med nya cykelbyxor. Cykelbyxor är lätt det plagg jag sliter ut mest. Många timmar i sadeln blir det!

Craft SS12

4 reaktion på “Craft SS12

  • 17 mars, 2012 kl. 22:46
   Permalänk

   Yes, lovar ta många bilder! Dock mest på fikapauserna, är lite kass med kameran just när jag cyklar :)

   Svar
  • 17 mars, 2012 kl. 22:47
   Permalänk

   Visst är de, väldigt vårfräscht! (Jag brukar inte vara så mkt för rosa, men nu kör jag all in!)

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *