Übertidig, iallafall för en lördagmorgon. Imorse var jag ute och sprang min jogg kl 06.30. En lördag. Är man dedikerad eller vad? Vad gör man inte för att få in en löptur dagen då man sen ska åka bil i 5-6 timmar och sen på det gå på barnkalas och en social kväll på det. Ja då får man klämma in löpturen där det finns tid!

Det var inte jätteenkelt att gå upp strax efter kl.06 en lördag, men jag är ju lite van vid tidiga helgmorgnar sen lördagssimningen. Jag snoozade lite och blev sen utknuffad av mamma. På med löparkläderna och ut! Tur man har en personlig coach hemma, haha.

Och väldigt sällan ångrar man ett träningspass. Jag ångrade absolut inte det idag, det var hur skönt som helst. Det var ju ljust ute och milt väder, så det var bara att sätta igång ipoden med musik och sen vakna till liv under löpturen.

Sprang genom ett tomt Södertälje med hela gångvägarna för mig själv. Dock mycket grus så det var lite slirigt, undrar när de ska sopa här ute? Fick ihop en skön morgontur på 45 min, och väckte kroppen, med skön jogg och skönt beat.

Übertidig morgonjogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *