Här är nykomlingarna! Efter 2 års trotjänande så åkte de förra skorna ut igår. Ett av paketen jag hämtade hem innan helgen var detta med 3 skolådor. Jag har verkligen fastnat för Adidas löparskor.

Innan var jag Asics frälst, men när de började mecka med storlekar och modeller varje år, hamnade jag till slut i ett läge där de inte passade mina fötter. Ena storleken var lite för liten, medans nästa var lite för stor (och klumpig). Så det var då jag efter tips gick över till Adidas. I Adidas har jag en storlek lite större än vanligt, men de är ändå så pass lätta att det känns helt ok. Och så slipper jag blånaglar och ont i fötterna på tävlingar.

Har dock bara haft ett par Adidas, och det var Adidas Adizero Tempo som jag har varit riktigt nöjd med. Så det var de jag fortsätter med här nu. Beställde hem två par Tempo (rosa och vita) och sedan festade jag till det med ett par Feather, som Sara tipsat mig om. Nu har jag skor att springa många, många mil i, yippie!

Jag beställde från England, det blev ProDirect Running (tack Sofie för tips!). Kollade även lite på Wiggle, men ProDirect hade bäst utbud och mina storlekar hemma. Bra pris i pund för skorna!

Nu blir tiotusenkronorsfrågan: Vilka ska jag börja slita på under distans och långpass? De rosa eller de vita? Funderar på vilka jag vill tävla med i Texas (för jag ska tävla i Tempo). Snyggt rosa för att matcha kläderna, eller skönt vita för att slippa bli så varm om fötterna? Dessa många val :)

Rosa: Tempo, Vita: Tempo, Röda: Feather

Löparskor – Adidas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *