Nu är det äntligen sommartid, oh halleluja! I veckan har det blivit bara ljusare och ljusare, men konstigt nog har jag bara blivit tröttare. Även om solen skiner in genom fönstret på morgonen orkar jag inte riktigt studsa ur sängen. Konstigt då jag harvade morgonpass även när det var som mörkast och kallast. Ja var är logiken?

Jag lyssnar på kroppen iallafall och tillåter mig lite mer vila. Det kommer bli mängdträning snart, i flera (3) veckor. Det är likabra att slappa lite nu och ladda!

I onsdags var jag på spinningpass på Medis som vanligt, men ovanligt nog var inte Michel där. Utan det var en vikarie som hade fått rycka in. Han skötte passet väldigt bra för så kort varsel, och det blev ett 90 min pass med många intervaller. Pulsen hängde med upp och jag körde på bra, med triathlet Ann vid min sida.

Torsdagen bjöd på simning, men torsdag var inte riktig min dag. Det var ett riktigt skitpass för mig helt enkelt. Jag var trött, grinig, jag simmade i sirap hela passet och fick verkligen kämpa med motivationen. BLÄ!

Men så är det ibland. När jag gick till naprapat Stefan i fredags, fick jag lite svar på varför det kanske känts tungt. Lite stelhet och lite låsningar i bröstryggen som kunde knäckas ut. Bröstkorgen fick återigen mer plats och det blir lättare att andas. Andas in och pssssssh, andas ut. Ta det lugnt. Inga mer griniga träningsdagar, tack!

Jag firade den utknäckta kroppen genom att gå till gymmet på kvällen. En skön fredagkväll bland fria vikterna på gymmet. Det är alla hardcore-gymmare som är där då, och jag då :) Lugnt och skönt!

Helgen blev en löparhelg precis som förra helgen. Inte så mycket träning, men desto mer vila och ladd. Storstädade in sommartiden här hemma, gick långpromenad på 2h i solen med snabba-Karin (snabb som i 3.03 på maran) och stack sen ut på kvällarna och sprang. Igår lördag sprang jag 12km solo rätt sent på kvällen (tomt och skönt), och ikväll sprang jag en snacke-runda med Sara runt Riddarfjärden. Härlig rosa solnedgång. Fint sällskap och mycket pepp. En segare vecka avklarad, nästa kan bara bli bättre!

Vårtecken! Ja är det sommartid är det ju nästan sommar!

Min rosa outfit. Jacka Craft, vintertights Craft, Adidas Tempo rosa skor.

Seg vecka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *