Idag har vi varit ute på cykelrekning igen här på Mallorca. Det blev en riktigt fin dag i solen. Mina armar lyser redan röda men att köra med armvärmare hela dagen var stört omöjligt. Så jag får hoppas cykelbrännan lugnar ner sig snart och blir mer brun än röd.

Solen sken, blå himmel precis som igår och vi stack ut på en tur bland de små byarna/städerna runt omkring. Vi testade ravinvägen till Sankta Margalida, och därifrån körde vi sen till Muro för att se om vi kunde köra vilse där. Men med Robbans hjälp hittade vi ju en bra väg vidare sen mot Lljubi. Det var Robert, Anna, Bosse och jag som var ute och trampade.

Jag var segstartad och tog det rätt lugnt i början. Det var inte förrän efter fikat i Petra (kaffe och apelsinklyftor) som jag vaknade till och verkligen ville trampa på. Men det gick fint idag med. Vi körde över åsen och på den andra ravinvägen hemåt. Där går det svagt utför hela vägen och jag och Bosse körde på tillsammans med en svans av några cyklister till. Det var riktigt roligt! Så roligt att när vi sen var tillbaka i Can Picafort ville jag cykla mer. Så jag drog ut på en sista runda solo. Blev lite rekning av vassvägen, så en triangelrunda (med först fin medvind och sen rak motvind tillbaka) runt här på 3 extra mil. Totalt 10 mallorcamil i benen idag. Nu är vi redo för guideturerna som börjar imorgon!

Gott kaffe vid fika i Petra. Och där får man även de goda apelsinklyftorna!

Dagens hit och dit och reka-rutt!

Mer cykelruttsrekning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *