Idag har vi cyklat! Igen! I solen på Mallorca. Det gäller bara att njuta järnet, det här är ju faktiskt cykelparadiset!

Idag gick alla grupperna (lång, mellan, kort) förbi Binissalem, just för att vi skulle stanna för eventuell shopping i cykelaffären Gomilas som ligger där. Alla fick shoppa och sen skickades sakerna hem med bil hit till hotellet.

Jag ledde mellangruppen tillsammans med Jona, och vi hade en fin klunga på totalt 10pers. Vi körde på bra i gruppen och de starka fick dra mer än de svagare. Vi hjälptes åt framåt helt enkelt. Dagen började med moln idag igen, men solen kom fram vid lunchtid och sken sen resten av dagen.

Rutten gick via Muro, tyskvägen, ner till Binissalem. Sen fortsatte vi till Lloseta och stannade för en fika på det nya fiket utanför Caimari. Där laddade vi upp lite och när vi sen fortsatte cykla körde vi uppför Llucbacken. Och nerför till Pollenca, där det går utför i ca 15km. Schysst! Jag körde sist och höll koll på att alla kom ner som de skulle, och drog sen ikapp oss lite sista biten. Sen cyklade vi hemåt, men lite nya vägar in mot landet. Vi fick iaf ihop en rätt lång mellantur på 12 mil. Det var bra jobbat det, när vi också hann med att shoppa lite!

För mig blev det vita armvärmare och ett par handskar. Behövs alltid! Och snyggt med vitt, får se dock hur länge de håller sig vita. Bannlys kedjestrul och olja på fingrarna!

Shoppingtur till Binissalem

En reaktion på “Shoppingtur till Binissalem

  • 3 april, 2012 kl. 20:35
    Permalänk

    Lloseta? Där kan man bl.a. shoppa fina kängor och friluftsskor på Bestard. Marknads- och exportchefen är svensk och heter Mats. Hälsa från mig om du cyklar dit! :-)

    Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *