Idag körde vi alla grupper till staden Petra för att fika samtidigt där. Dagen var märkt som en dag för alla svenskar på ön att cykla dit och samlas och fika tillsammans. Jag ledde en mellangrupp i snabb fart idag. Vi var ett fint gäng på 10 personer som samkörde väldigt bra i klungan.

Dagens väder var klarblå himmel, massor med solsken och en stark vind var vi än befann oss. Men all vind är bara mer träning, och vad vi än har för väder här har jag förstått att det är bättre än hemma i Sverige!

Vi fick jobba mot motvinden på väg till Petra, fick en liten sväng med medvind där vi blåste på i 50 knyck. Och sen jobbade vi mot en jobbig kantvind på vägen hem. Man behövde t.om forcera en vägg av vind i nerförsbackarna på Artavägen hemåt. Inget gratis här inte!

Det blev en trevlig dag på cykeln med 9 mil cykling och en samkörd och bra klunga, där vi alla hjälpte varandra. Och en skön fika på det på torget i Petra!

Före cyklingen var jag ute på morgonjogg med min roomie Anna. Vi peppade varann att vakna till och sticka ut och springa även om det var väldigt mörkt. Mötte soluppgången på strandpromenaden, det var en väldigt fin morgonjogg på dryga halvtimmen.

Efter cyklingen joinade jag och Jona triathleterna och simmade en stund. En mer uppmjukningssim på 1500m fick räcka bra. Det var dagens aktiviteter, på språng hela dagen!

Solig morgon i Can Picafort, innan grupp-uppdelningen

Parkering för många cyklar på torget i Petra

Cykelsnack vid fikan med Pölder

Svenskdagen i Petra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *