Idag var en lång dag. En lång men mycket trevlig cykeldag! Jag och Bosse ledde en av grupperna som körde 20 mil runt Mallorca. Vi hade ett fint gäng på 12 cyklister, och vi cyklade runt hela ön i toppenväder. Sol och blå himmel och rätt snälla vindar idag.

Bra sammanhållning i klungan och bra gemensamt arbete så tog vi oss runt hela rutten på knappt 8 timmar cykeltid. Lite längre tid med några fikor i solen på caféer, de 3 punkor vi hade, och alla rödljusen i Palma vi tog oss förbi.

Jag fick inte bara många mil i benen utan fick också dra en stor del, vilket jag gillar. Turbodieselmotorn, det är jag!

Förhoppningsvis får jag tag på lite bilder från turen snart också, men nu måste jag ta och sova!

Batteriet till GPSen passade på att dö innan vi skulle ta oss igenom Palma, lägligt! Men vi hittade hem :)

20-milare runt Mallorca

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *