Idag kom trötthammaren och slog till efter 20-milaren igår. Tröttheten samlar visst ihop sig efter några dagar och slår till! Men mest har jag känt mig lite sovtrött och kaffesugen mest hela dagen. Förutom under cyklingen då. Men det blev en kort tur idag, både först planerad men sen pga en del regn.

Jag hängde med och ledde kort snabb grupp som körde till Binissalem idag. Alla grupper körde dit för shopping i cykelbutiken där. Vi var en liten klunga och vi körde på hyfsat snabbt de dryga 3 milen bort. Under tiden kom några regndroppar och sen blev det en ett regn på riktigt, men vi trodde att det skulle avta.

Väl framme i Binissalem blev det att kolla runt lite i affären och sen satte vi oss på fiket för kaffe. Regnet öste nu ner och vi blev mer och mer sugna på att bara stanna och käka tapas hela eftermiddagen. Men hemåt måste vi ju. Så efter en stund i värmen körde vi sen iväg hem med klungan, fast försiktigt. Asfalten blir nämligen väldigt hal här när det regnat. Och det är lätt att få ställ eller gå omkull i bara en enkel kurva. Så vi körde på hemåt, Anna ledde gruppen först och jag körde sist. Tog det väldigt lugnt och kom sen lite mer och mer efter, men hem kom jag, hel!

Så bara 7 mil blev det idag, kan ju nästan räknas som en vilodag. Nu är det mest min rumpa som är arg efter 20-milaren. Benen är glada, och det är jag med. Men lite mer sömn på det, eller kaffe, så är jag snart på banan igen!

Vila/fika-dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *