Idag körde jag en mellanlång tur över Orient. Det blev en lång och fin dag i solen här på Mallorca. En liten grupp, och det blev en lugn tur, vi var ute hela dagen, 11 mil, cykeltid på 5h. Benen kändes väldigt bra och jag känner mig nu utvilad efter 20-milaren i måndags. Imorgon blir det nog mer fart och fläkt igen!

Här kommer filmen om Camp Mallorcas 20-milare som vi alltså körde i förrgår. Tack till Karl Skarman som filmat och fixat!

20-mila filmen!

2 thoughts on “20-mila filmen!

 • 29 april, 2012 at 12:00
  Permalink

  haha vilken reklamfilm för cykellivet. vet du vad det första jag tänkte var? JAG VILL OCKSÅ TILL MALLORCA!

  Reply
  • 29 april, 2012 at 19:13
   Permalink

   Bra!! Klart du ska med till Mallis!

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *