Imorse vaknade vi till ösregn och halv storm. Det var precis enligt prognosen så vi var beredda. Det blev långfrukost och inga guidade turer i det vädret. Istället stack vi sen ut för löpning på förmiddagen. Regnet hade avtagit men det blåste på bra. Det gick gäss ute på havet där det då var fullt med kitesurfare. Alltid är det någon som blir nöjd med vädret!

Vi sprang längs med strandpromenaden där fram och tillbaka. Många från tri-camp var ute och sprang så vi peppade varann och så joggade vi på. Långpass tyckte jag lät bra så jag tänkte mig 5 varv, totalt nånstans mellan 20-25km.

Jag sprang och lyssnade på musik i början och betade av 2 varv. Det kändes i framförallt vaderna att jag sprungit igår med, men annars var det väl ingen fara, det var bara att tuffa på där i vinden. Sen mötte jag Karl som också var ute och sprang och hakade på lite sällskap. Vi snackejoggade i 2 ytterligare varv ihop. Det var tur det för då fick jag något annat att tänka på än mina trötta ben! Sist hade jag sen ett varv kvar och det gick solo i snigelfart. Jag hallucinerade om vattenflaskor och var ganska tom på energi. Framåt kom jag till slut, och fick ihop drygt 22km, vilket jag var nöjd med!

Kom sen hem till hotellet, slappade lite, fyllde på med vatten, juice och energi och laddade om. Vädret blev bättre och bättre och nu sken solen igen, med den där blå himlen. Så jag och min roomie Anna stack ut på en cykeltur. Jag var kanske inte superpepp, men tänkte en kort runda fixar jag ju. Vi körde en riktigt fin tur på flacken, och fick jobba en del mot vinden där med. Mot- och sidvind nästan hela vägen tyckte jag iaf! Det blev en sväng till Sa Pobla, Llubi och sen hem via Maria, Sankta Margalida, Artavägen. Knappt 6 mil och sen var den dagen slut. Blev rätt skönt trött idag med! Löpningen suger verkligen energin ur en!

Anna, jag och Chrille redo för löpning i stormen!

En solskenstur fick vi idag ändå!

Dagen som regnade bort

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *