Idag var en riktigt fin dag. Jag ledde mellanlång och snabb grupp en sväng till Lluc-backen. Solen sken, blå himmel (igen) och riktigt bra cykling. Vi var en större klunga, men jämnstarka och det flöt på bra. Körde i motvinden ut och fick jobba på och fick upp värmen, sen på fina småvägar ner till Inca och upp via Selva och Caimari.

Sen blev det enskild körning och Lluc-backen på tid. Jag fick upp pulsen och svetten rann. Riktigt skönt att köra på hårdare! Sen en trevlig fika på macken på toppen av backen.

Hemfärd nerför backen via Pollenca. Fick då ett slag mot bakväxeln som sen inte ville fungera som den skulle. Så det blev styrketräning på cykel sista milen hemåt, körde enväxlat på stora klingan fram, lilla bak. Grym kadensträning, men med lite medvind i ryggen körde vi på fort!

En skön tur och sen lite kaffe på det, så var dagen slut. Många deltagare åkte hem idag tyvärr så nu börjar lägret gå mot sitt slut. Jag, Anna och Chrille tog sen en kvällspromenad i solen. Njut av vägen, inte bara målet!

En fin dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *