Få deltagare kvar i kombination med regn på väderprognosen för dagen resulterade i att det var endast vi guider som stod vid samlingen kl.09.30 imorse. Regnet hade dock inte kommit än, och det var blå himmel men blåste på rätt bra. 7 guider på plats, varav 3 tog vilodag.

Jag, Magnus, Rickard och Per drog dock iväg på en solskenstur, lite spontan sådär för att undvika de mörka regnmolnen som kom in från bergen i väster.

Här följer dagen i bilder:

Vi cyklade mot den blå himlen, bort från mörka moln och hamnade till slut i Petra. Vi fikade längsta fikan ever hos Marga. Inomhus för första gången, 2 kaffe (och många apelsinklyftor) senare hade ösregnet och de mörka molnen dragit förbi.

Vi körde snabbt “partempo med knuff” ravinvägen hemåt, följt av Artavägen innan vi var tillbaka i Can Picafort. Sen ville Mange köra mer så jag hakade på. Norrut via Alcudia, Port de Pollenca och upp till utkiksplatsen. Här var det nu torrt på vägarna. Mange (Magn-O) var snabbast upp till utsiktsplatsen.

Jag var dock inte långt efter, man kan säga att jag nästan var lika snabb som Magn-O. ;) Mange fick köra upp och vända och sen möta mig och köra upp igen för att jobba lika lång tid som mig. Bra deal där! Sen låg jag på rulle hela vägen hem via Alcudia. 10 mil utan regn fick vi ihop idag!

Snabbt byte, från cyklist till löpare (inklusive socialt häng och russin och nötpaus). Tur man har kompressionsstrumpor för att hålla ihop vaderna som är lite trötta sen långpasset häromdagen! Det blev en halvtimme snabb löpning längs strandpromenaden! Bara råkade bli progressivt då kroppen svarade bra. Snabb, snabbare, euphoria!

Kvällspromenad som vanligt efter maten med Peterson och “han som snackar spanska”

Imorgon “ska” det också regna. Men vi kanske lyckas köra en solskenstur ändå? Inget regn på oss idag!

Solskenstur trots allt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *