Hemma från Mallorca och redan Mallorca-abstinens, första dagen! Är sällskapssjuk, cykelsugen och längtar tillbaka till solen. Men det är inte synd om mig, jag ska bara återanpassas till Sverige och kylan igen efter 3 veckor i cykelparadiset. Och snart är det faktiskt nya grejer på gång! Stora siffran idag är 30. Endast trettio dagar kvar till race. Galet! Är det nu man ska börja ladda på riktigt?

Det svåra när man kommer hem från träningsläger är ju att behålla känslan och motivationen även när det är kasst väder hemma. Är det solsken är det ju så lätt att träna, eller hur?

För att bota min träningsabstinens idag och peppa mig lite, gick jag på spinning ikväll. Det var ju disco-Glenn som äntligen var tillbaka! Glenn har haft ett halvårs paus från all cykling/spinning efter knäoperation och rehab på det. Så nu var det riktigt kul att köra för honom igen!

Det var sköna house grooves och 90 minuter fyllda av intervaller. Både 60-sekundare, hårda styrkeintervaller på 15 sek, och sen 4 minutare vid tröskel. Mina ben var lite sega sen de drygt 200 milen, men jag körde på bra ändå tycker jag. Bäst av allt var känslan. Jag kände mig grymt pigg ändå, och stark i kropp och psyke. Glenn peppade oss bra, och fick oss att ta i mer ändå. En enda tanke hela passet snurrade i huvudet: Jag är STARK!

Nedräkning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *