Hemma sent, frusen och kall. Direkt peppmusiken på och rota i garderoben. Fram med vinterkläderna igen, vintertightsen, underställströjan och mössan. Sen lite färgklick på det i form av sommarjackan från Craft så att jag ser ut som en karamell. Ja för våren ska komma, snart!

Tog mig snabbt ut i kvällsljuset. Många löpare ute och jag nickade på många ikväll. Vi löpare är ett eget släkte, jagar endorfinerna tillsammans! Musiken pumpade på i min ipod, och jag joggade på med lätta steg. Benen känns bra, det är bara att sätta en fot framför den andra och springa på.

Jag tog vägen runt kungsholmen bort till rålis. Förbi skate:arna i parken där 5 gånger. Ge mig en rundbana så kan jag hålla på hur länge som helst att springa runt, runt. Sen samma väg hemåt. Nu med mer swung i steget och högre puls och flås. Så härligt! Sprang, sprang, sprang. 13km senare är jag lycklig och nöjd! Löpning är magiskt.

13km löparlycka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *