Benen får verkligen kämpa på nu, men det är inte långt kvar tills massage nu! Imorse mötte jag upp med Sara tidigt för en skön morgonjogg. Vi var påbylsade med både mössor och vantar och joggade runt kungsholmen i diset. Fast det var ju egentligen inte så kallt, men skönt med mössa ändå!

Vi hade mycket att snacka om, var längesen vi sågs och har varit iväg på olika håll (hon i Boston/NYC, jag på Mallorca om någon missat det?). Nu fick vi en timme tillsammans innan staden vaknat. Benen visste knappt vad som hände, men jogga lugnt det klarade dem av iaf!

Ikväll var jag sen på gymmet igen för mer styrketräning. Träningsvärken hade inte riktigt släppt sen i fredags, men jag tänkte köra lite ändå. Började med rygg och axlar och kände mig rätt stark där. Fick bra kontakt med musklerna och bara pumpade på.

Sen var det då dags för styrketräning för benen. Började med utfall och fick igång benen lite, sen var det uppvärmning i benpressen med lite lägre vikter. Sved skönt i benen. Tänkte för ett kort ögonblick att kanske skippa de tyngre seten, men sen kom jag till sans. Klart jag ska testa! Och vet ni, det funkade!

Även om baksida lår nu är arga, så körde jag mina vanliga set: tungt på benpress, framsida lår och sist baksida. Sen var det ett par darriga ben kan jag säga. Avslutade med lite core på det och så fick jag min träningsdos idag igen! Tävlingen närmar sig, jag är peppad!

Heja benen

2 reaktion på “Heja benen

 • 25 april, 2012 kl. 08:54
  Permalänk

  Vad hände där på morgonkvisten, mössa istället för keps?!! Du måste varit bra trött för o ta det beslutet ;-) Gissar att gympasset resulterat i grym träningsverk för dina stackars ben som vant sig vid diesel-lunket. Eller har jag fel? Tagga tävling! Härligt att höra att du har målet i sikte.

  Svar
  • 25 april, 2012 kl. 11:41
   Permalänk

   haha, mössa och keps är rätt likvärdigt bra, allt som håller håret på plats! :) Mm, styrkan var nog rätt bra ändå, väckte benen lite. Igår fick de sin massage. Jaa! Jag börjar ju nästan bli nervös nu!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *