Igår hade jag en välbehövlig vilodag, toppat med massage på kvällen. Första helvilodagen på länge, men det var väl bra ändå (får jag alltid intala mig). Idag å andra sidan har jag tränat på riktigt bra. Så bra att jag mentalt har gett mig själv en guldstjärna i protokollet. Iallafall för morgonens träning.

Jag är ingen morgonmänniska “egentligen”, utan får verkligen kämpa för att ta mig upp. Imorse kom jag upp efter lång snooze, och åkte till badet för simning lite senare än vanligt. Men innan kl.07 var jag iaf i poolen! Simmade själv idag, inga peppande simkompisar. Hade med två olika gamla pass jag kunde köra. Antingen en massa korta set med maxande, eller lite längre set med progressiv fart. Det blev det progressiva, så lat var jag ;)

Jag delade bana med några andra, men det gick faktiskt helt ok. Jag kunde lätt passera när jag behövde, och vi var aldrig mer än 3 i banan. Jag körde mitt pass som efter 600m insim var:

3×300 progressivt 1-3, 30-40 sek vila
6×200 progressivt 1-3, 20-30 sek vila
6×100 progressivt 1-3, 10-20 sek vila

Jag truckade på där och försökte tänka på att öka farten, vet dock inte om jag lyckades. Men jag fick till ett bra flow i vattnet, körde voltvändningar hela tiden och bara matade på. Fick till ett långt pass idag på totalt 3400m. Det blev det längsta simpasset för mig på över en månad tror jag nog! Så att jag gick själv till badet tidigt en morgon och brände av ett bra simpass, det får jag en guldstjärna för!

Ikväll var jag istället på spinning, disco-Glenn var idag utbytt mot vikarie Michael som brukar köra på Odenplan. Riktigt grym spinning blev det, så härligt! Jag körde på hårt och kände mig stark och pigg hela vägen, under de 90 minuterna. Kunde trycka upp pulsen under hela passet, så det kändes riktigt bra. En fin dag mitt i veckan helt enkelt!

Glöm inte berömma dig själv. Själv är bäste pepp-dräng! 

Bra onsdag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *