Imorse gjorde jag en favorit i repris. Med självpepp och guldstjärnan i åtanke, och minnet av den sköna känslan av att ha kört morgonpass, kom jag ur sängen i tid och iväg till badet för simträning. Idag fick jag sällskap, kul! Det var sköna simgänget där som kör tisdag/torsdagar, och det var jag, Rickard och Lena i vår bana. Ett bra litet tåg får jag säga.

Dagens pass bestod av 25:or. I mängder! Och de skulle köras på med lite fart också. Det var verkligen tur att vi hade varandra. Både till att peppa, hålla räkningen på antal längder, och att hålla koll på klockan. Det var mycket att hålla koll på helt enkelt så tiden bara flög iväg och vips så hade vi simmat 4000m!

Här är huvudserien av passet, så se ni att det behövdes mattesnillen för att ha koll:

– 36×25 (10 start 40, 10 start 35, 10 start 30) Hög aerob fart
– 300 ez
– 24×25 (en lugn – en hård – start 35)
– 300 ez
– 12×25 (alla all out)
– 300 ez
– 8×25 (14 armtag max, sen lugnare)

Det var kul att köra lite fart idag, och vi fick en del vila insprängt i passet. Men det tog sin lilla tid att simma, och jag blev lite trött mot slutet. Men den där sköna känslan infann sig sen, att ha morgontränat och betat av ett bra pass tillsammans med simkompisar! Gött!

Ikväll var jag sen förbi på gymmet en sväng igen. Nu var det (redan) dags för styrketräning igen! Som tur var hade kroppen och speciellt benen återhämtat sig bra efter massagen i tisdags. Jag körde på mitt vanliga styrketräningsprogram och benen kändes mycket bättre. Klart att det känns i dem på styrketräning, men det var en annan känsla idag än i måndags! (Men jag kan ändå säga att jag faktiskt hatar benpressen. Tung benpress är fan jobbigt! Men jag antar att jobbigt är bra.) Kunde ta i bra och till och med öka lite på några övningar.

Det gäller att hålla i den här bra känslan nu. Kroppen och jag samarbetar, vi är på väg mot ett bra mål!

Mer simning!

2 reaktion på “Mer simning!

 • 26 april, 2012 kl. 22:23
  Permalänk

  Jag kan skriva ett roligt pass till dig, ett som tänjer lite på syra-gränsen….
  He he he…

  Svar
  • 26 april, 2012 kl. 22:26
   Permalänk

   Ja Vera, schysst! Men vågar jag köra ett sånt mastodontpass som ni riktiga simmare brukade köra? Hm.

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *