Nu är det långhelg och varför inte köra lite träningsläger då? Jag åkte ner till Öland igårkväll och spenderar nu dagarna här med min tempohoj. Fokus på att vänja mig vid min triathloncykel helt enkelt, det är ju bara några veckor kvar till tävling nu!

Här kommer dagen i bildkavalkad. Det var torrt och fint när jag gav mig iväg på solocykeltur. 30 min senare kom regnet och jag cyklade 2h i ösregn. Tog mig ner till de vägar där Kalmar Ironman ska ha en del av sin cykling. Sen när jag väl kom till alvaret och skulle ta mig över ön, då slutade regnet som tur var. Sen blev det fincykling upp till Gårdby där det ligger ett mysigt litet gammaldags cafe och gårdsbutik. Blev ett kort stopp för kaffe där.

Det var lugna vägar på Öland idag, lite trafik. Men också väldigt få cyklister. Träffade inte på en enda på min 13milatur! Var håller alla hus?

Jag fick en fin tur på Avelon trots regnet. Jag fokuserade på att ligga och mata på i tempobågen. Det var bara att trucka på, på flacken, inte många höjdmeter plockade idag!

Öland

7 reaktion på “Öland

 • 29 april, 2012 kl. 08:34
  Permalänk

  Alla andra är helt enkelt försoffade, och kommer sig inte ut. Verkar ha varit en härlig dag trots regnet.

  Svar
  • 29 april, 2012 kl. 18:19
   Permalänk

   Ja man ska nog inte kika för mycket på vädret innan man ger sig ut. Ut bara! :) Fika är gott, även om det regnat, hehe.

   Svar
 • 29 april, 2012 kl. 11:48
  Permalänk

  bra cykeldag!!!! hur länge måste man vara så påbylsad som cyklist? de andra är mesar. ;)

  Svar
  • 29 april, 2012 kl. 18:20
   Permalänk

   Tack! Ja tja, beror på hur varm man är, men jag kör nog på detta när det är under 15 grader. Över 15 grader kanske bara väst, och “Knän” istället för hela ben. Blir du sugen på att cykla på Rulle snart?

   Svar
 • 29 april, 2012 kl. 16:06
  Permalänk

  Sköna bilder! Lunch snart? TIllsvidare så var jag tvungen att skicka vidare en lista till dig, tack vare Sara här ovanför :)

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *