Sådär, nu är jag tillbaka i stan igen, och veckan har bara rullat på. Kort-kort vecka absolut då jag bara jobbade 2 dagar!

Även efter alla timmarna i sadeln i helgen, fick jag lust att gå på spinning igår. Bästa valet träningsmässigt kanske hade varit att simma, eller springa. Men jag vill också träna på lust, så nu kände jag för spinning. Och det är väl ett bra betyg för instruktör Glenn, att jag gillar hans pass!

Det var årets varmaste dag, soligt och skönt, och säkert många som valde uteträning istället. Men vi var ett litet gäng som ändå körde 90 min spinningen på medborgarplatsen. Det blev ett riktigt bra pass som alltid, med toppenpepp, bra musik, bra drag och intensitet. Vi körde intervaller, bl.a den berömda trappan på slutet, med 2-4-6-8-6-4-2 min tempokörning (strax under tröskel) med 1 min rullvila mellan varje. Jag körde på hyfsat hårt och bara njöt. Rolig träning, och jag mådde bra!

Idag har jag kört helvilodag. Ingen träning alls och det känns konstigt, men behövs antagligen. Jag var på massage ikväll, fick en bra genomgång av musklerna och en rätt ok “godkänd” stämpel på musklerna. Ja de var trötta på vissa ställen, men de kändes i balans och spänstiga. Ja det finns ju skillnad på slitna, stumma muskler, och muskler som får igång cirkulationen antar jag!

När jag låg där insåg jag att det bara är 9 dagar kvar tills avresa till USA! Helt galet! Jag har verkligen levt i någon sorts bubbla och förträngt att det är SNART jag ska tävla! Jag vet ju, men ändå så har jag inte riktigt fattat :)

När jag har vilodag hinner jag fixa massa markservice hemma. Som att handla och laga mat/matlådor. Sånt man måste fixa själv när man inte käkar buffe på träningsläger alltså! Så nu har jag buffrat upp med bra matval hemma att ladda med sista veckan innan avresa.

Som denna goda potatissallad (som ätes med t.ex. kött/kyckling)
– kalla kokta potatisar
– ruccolasallad
– rädisor
– cocktailtomater
– dressing på olivolja, vinäger, dijonsenap
Blanda!

Spinning och vila

2 reaktion på “Spinning och vila

 • 4 maj, 2012 kl. 09:20
  Permalänk

  Potatissalladen ser ju underbar ut!! Finns allt sina fördelar med att inte äta läger-buffé, för denna sallad kräver sin kock ;-) Härligt du verkar haft det på Öland! Lycka till med sista uppladdningen nu, ska bli spännande att följa dig när du är på plats!

  Svar
  • 4 maj, 2012 kl. 19:02
   Permalänk

   Tack Anna! Ja just uppladdning är svårt, exakt hur ska man göra egentligen? Jag fokuserar på att hålla mig frisk, fräsch och glad! :)

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *