Jag ska cykla runt den där sjön! Ja iår igen, efter att ha kört 3 gånger redan. Nu har jag testat att både cykla:

“rätt ny på cykeln, trivsamt och stanna och äta” = 13:21
“snabbt med blandade klungor och lite partempo” = 8.49
“snabbt med snabb klunga, 1/4 partempo och halva själv” = 9.37

Jag har testat lite olika alltså! Så nu är det dags för något nytt.

Ni som känner mig vet ju att jag älskar utmaningar. Och nya grejer. Och gärna lite galet. Det ska liksom inte vara för lätt, då är det inte lika kul. Så iår blir det en ny utmaning. Jag kör helt enkelt SOLO runt hela sjön! Jag körde ju 15 mil själv förra året efter lite missöden, men det var väldigt kul ändå att köra själv. Och vi triathleter gillar ju att cykla själv. Tänk, fina vägar, bra service längs med vägen, mindre(?) trafik och inte så många klungor i vägen. (Jag startar på lördag morgon och kommer släppa förbi alla klungor, sen är jag ensam. De jag eventuellt kör ifatt på västra sidan kommer hålla en lägre hastighet. Så jag kommer alltså dra helt själv, hela vägen runt!)

300km bara för mig att trampa på! Gött! Så det är det jag ser fram emot om knappt två veckor. Cykla långt! Och för att ha ett roligt mål har jag satt SUB 10 timmar som mål. Det låter rimligt och vore kul att klara av! Men, jag kör ju själv, så känner jag för att stanna och äta bullar så gör jag väl det. Men jag får ju snabba mig så jag inte blir avplockad av banan bara!

Vätternrundan SOLO

7 reaktion på “Vätternrundan SOLO

 • 5 juni, 2012 kl. 13:21
  Permalänk

  Jag cyklade Vättern ensam förra sommaren och även om det inte gick så fort så gillade jag det väldigt mycket faktiskt! MVH också individualist :)

  Svar
 • 5 juni, 2012 kl. 15:54
  Permalänk

  Kul idé! Blir säkert en härlig resa, om vädret är ok :) Om du ångrar dig får du alltid hänga på mitt gäng som är 17 pers som siktar på sub 10 ;) Vi ses på bussen ner! :)

  Svar
 • 5 juni, 2012 kl. 22:38
  Permalänk

  Tack för peppen!

  För att fötydliga så kommer jag alltså att starta på lördagsmorgonen med snabbgrupperna, efter pausen från den “vanliga starten”. Så det är väldigt tomt ute på vägarna då, men det passar mig! Är svårt annars att köra “själv” med tusentals runt omkring en (man ligger bakom klungor osv), men nu blir det väldigt tomt på östra sidan sjön, och sen när jag väl kommer ifatt cyklister, då har de cyklat ca 3 timmar mer än mig när jag passerar. Så det blir likt ett triathlonlopp, vilket känns bra! Mitt mål är att aldrig hamna bakom någon annan. I’m going SOLO :)

  Svar
 • 6 juni, 2012 kl. 11:16
  Permalänk

  Kul (=galen) utmaning. Typiskt dig att sopa banan med alla andras mjuka pannben :)

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *