Det är nu 3 veckor sedan jag körde Ironman Texas. Det är lätt att bara alltid se framåt och jaga mot nästa grej, nästa tävling eller mål. Men det är viktigt att njuta lite tycker jag. Njuta och vara nöjd över vad jag har presterat. Se tillbaka och minnas de bra stunderna i loppet.

Så jag hittade fina filmer som visar lite om tävlingen. Första är ett utdrag om loppet, sett från lite olika perspektiv och människoöden, som alla möts i loppet (Den visades även på awardsbanketten). Andra filmen visar när Chrissie Wellington tog emot oss i mål och gav medaljer. Jag är inte med i bild, men kom in några minuter efter de första i filmen. Det är stort att som deltagande motionär både träffa (bli varvad av) proffsen ute på banan och sen få träffa regerande världsmästarinna i mål. I vilken annan sport händer det? Triathlon är coolt.

Från Ironman Texas

4 reaktion på “Från Ironman Texas

 • 10 juni, 2012 kl. 18:09
  Permalänk

  Vad är ditt bästa tips för att njuta av och landa i en prestation?

  Svar
  • 10 juni, 2012 kl. 18:45
   Permalänk

   Mitt tips är att ta ett steg tillbaka och se helheten. All träning inför prestationen, genomförandet, känslan under tävlingen osv. Och låta mig imponeras av att jag klarat det, och inte liksom tänka “äh det där var väl inget”: För det ÄR nånting jag har klarat av. Något som jag har haft som mål och som jag har presterat. Och sen försöker jag att inte snöa in på tider, eller hålla på och jämföra mig för mycket. Är jag nöjd utifrån vad jag har gjort så är jag! Vad alla andra gör kan jag inte påverka. Men jag kan påverka hur jag tänker!

   Svar
 • 10 juni, 2012 kl. 18:33
  Permalänk

  Vilka härliga filmer! Nu blev jag faktiskt bli lite sugen på att göra en Ironman igen… :)

  Svar
  • 10 juni, 2012 kl. 18:46
   Permalänk

   Ja visst blir man sugen!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *