Ikväll har jag varit ute och sprungit. Underbart! Det var nästan en vecka sen sist och det kändes i kroppen. Jag ville springa idag. Jag behövde verkligen springa idag! Mest för att bli av med rastlösheten men också för att jaga den sköna känslan.

Det blev kortbyxepremiär idag! Eller ja, räknas det om man har kompressionsstrumporna på och nästan heltäckta ben? Det kändes varmt och skönt i luften när jag promenerade hem från jobb och jag mötte många löpare. Kollade in vad de hade för kläder, så jag kunde klä mig rätt. Inga mer vintertights! Men det blev tunt pro-cool linne och en tunn jacka (allt från Craft).

Jag sprang bort till Karlberg och sprang rundor där i “skogen”. Försökte mig på 4km spåret, men då de hade militärövning där fick man inte vara överallt. Så jag sprang fram och tillbaka under den grönklädda “himlen” av träd och löv i parken, så fint! Sen blev det några varv runt fotbollsplanen. Det var skönt att springa. Snart vill jag springa igen! Blev 11km ikväll, och det var alldeles lagom. Kroppen hann vakna till, farten ökades progressivt under passet, och träningsglädjen kom fram. Lovely!

Kortbyxepremiär

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *