Veckan har passerat rätt så lugnt här. Efter den sköna löpningen i måndags lyckades jag otroligt nog gå upp på morgonen för att morgonsimma. Helt otroligt! Jag har fått någon sorts insomnia efter USA resan (jetlagen) och sommartid med ljust på kvällarna. Svårt att somna, sover oroligt, och dödstrött när jag ska upp.

Så att jag åkte till Eriksdalsbadet i tisdags var en riktig seger! Vi simmade i ute-50an som  vanligt, det trevliga simgänget! Det var ett litet gäng med våtdräkter (snabba som tusan), och sen ett annat gäng snabba simmare. Och sen var det jag. Jag låg sist i tåget hela tiden och blev ifrånsimmad. Kämpade på och simmade i min takt, men var lite besviken att jag inte simmade bättre. Men kanske inte konstigt med ett flera veckor uppehåll?

Men, sen kom jag på, efter 2800m och en timmes simmande. Att hallå! Vem jämför jag mig med egentligen? De som jag simmade med här simmar jag inte i samma bana som annars (inomhus). Klart jag är bra ändå! Jag bara tappade referenserna där i bassängen.

Tisdag kväll blev det massage hos Karin. Välbehövligt som vanligt, och gjorde ont, som vanligt. Men uppfluffade muskler är ju bra!

I onsdags hade jag tänkt cykla. Egentligen. Alltså det ska ju vara bra att köra lite kort-korta intervaller och bränna på några dagar innan lopp. Men jag prioriterade annorlunda. Jag har cyklat många mil, och ett pass mer eller mindre just nu spelar nog mindre roll. Jag kände dock att jag inte styrketränat på länge (en vecka) och det känns viktigt just nu. Att kroppen ska hålla. (Och sover man bort alla morgnar så får man välja bland passen man sen har tid att köra!) Så jag pinnade iväg till SATS Fridhemsplan efter jobbet, lika motsträvigt som vanligt. Men jag kom dit. Och jag körde mitt grymma styrkepass: rygg, axlar, ben och mage.

Nu är det snart Vätternrundan, och jag har inte riktigt tagit in det än. Idag styrde jag upp mina prioriteringar ordentligt. Blev total vilodag och istället gick jag till frisören. Istället för att träna. Men så gäller det att vara snabb! Jag har hört något om “snygg och snabb”! Så för att vara snabb måste man va snygg, eller hur var det nu? Jag har iaf ett par utvilade ben! Imorgon åker jag ner till Motala!

Sommarblond!

Rätt prioriteringar

3 reaktion på “Rätt prioriteringar

 • 15 juni, 2012 kl. 09:01
  Permalänk

  Hellre snygg än snabb är mitt sätt att se på saken… Hejja Karin!,,

  Svar
  • 17 juni, 2012 kl. 23:23
   Permalänk

   Tack för hejjaropen! Jag blev nog lite lagom. Lagom snygg & snabb ;)

   Svar
 • 21 juni, 2012 kl. 07:12
  Permalänk

  Vilken bra bild! Och vilken innehållsrik blogg.

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *