Igår måndag var sista dagen på Öland for now. Midsommarhelgen hade visst fått tillräckligt med sol för nu var det istället regn och mycket vind som gällde. Ingen cykling för mig då, det var nog en kombination av vädret och att jag var lite lat.

Det blev löpning istället. Ett väldigt bra löparväder, nu slapp jag bli jagad av flugor! Det blåste på bra när jag sprang ut. Jag sprang samma väg som jag alltid cyklar ut ur Borgholm, mot Köpingsvik. Oj vad benen var tunga till att börja med. Jag joggade superlugnt och det fick ta den tid som behövdes. Efter ca 10 min vaknade kroppen till liv lite och musklerna kändes bättre. Jag sprang på där och lyssnade på musik, och bara lät löparendorfinerna komma och ta över. Skönt. Löpning är härligt!

Det fick bli en out-and-back bana, jag sprang tills Garmin sa att jag sprungit 5km, sen vände jag hemåt. Fick rejäl mot- och sidvind sista biten, fick hålla hårt i kepsen! Men 10km löpning på tomma vägar var en riktigt nice start på dagen.

Jag fortsatte sen med att åka till Borgholms simhall. Det var kanske inte det smartaste draget en regnig dag på sommarställe, då alla var där såklart. Det var många bröstsimmare i motionsbanan som var 2 banor bred, 25m bassäng. Jag tänkte att det här kommer bli spa-bad, kanske nån längd simträning om jag har tur. Men det funkade förvånansvärt bra faktiskt! Jag låg i omkörningsfil hela tiden och kunde lätt passera de andra, då vi höll olika farter. SImmade på där fram och tillbaka, höll utkik efter alla andra, möte i bassängen osv, och höll ut i 45 min, sen fick det vara bra!

Så lite träning ändå, sista dagen på midsommarträningslägret. Sen blev det bussfärd hem till Stockholm och nu kör jag vidare på träningslägret hemma. Ja med lite jobb då emellan passen som vanligt! Idag blev det vilodag med massage ikväll. Bra uppfluffning av musklerna, lite småtrötta muskler, men inget akut. Det gäller att hålla sig hel! Hel och frisk!

Sol och blå himmel var det tidigare i helgen, dock inte igår

En som vet hur man slappar

Sista träning på Öland

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *