Halva veckan har gått och jag har redan fått till morgonträning! Inte en dag för tidigt och jag blir lika glad och förvånad varje gång jag lyckas. Imorse var det tack vare Sara jag var uppe. Vi sågs kl.06 och joggade vår vanliga runda runt Kungsholmen. Det var varmt och soligt, och kändes knappt som morgon. Kanske lyckades lura kroppen att bli pigg ändå?

Vi hade våra “vanliga platser” bredvid varandra. Ja för det går inte att byta plats, då känns det konstigt! Vi joggade på där och snackade om allt och inget, och sen var morgonjoggen avklarad. Hem och äta frukost i lugn och ro. Vad lång morgonen blir när man går upp i tid, underbart!

Ikväll efter jobbet gick jag till SATS Fridhemsplan där Glenn nu har ett av sina spinningpass under sommaren. Det var inte lika fullt som på Medis, och inte samma drag bland deltagarna. Men det var bra pass av Glenn som vanligt. Dock 75 min långt, istället för 90.

Vi körde intervaller genom hela passet – bra träning! 30/30-sekunders, 15/45 sekunders stående igångdrag, och sist en tröskeltrappa på 2-4-6-8 min tempokörning. Och grym housemusik som pumpade på. Glenn peppade oss, och påminde om att det sitter i huvudet. Kroppen är gjord för träning. Det är skönt att vara stark. JAG – ÄR – STARK! Det blev ett härligt svettigt pass som fick avrunda denna onsdag. Nu får jag jobba vidare på morgonträningen i veckan!

Visst är det skönt att vara stark! Jag är STARK!

Träningsonsdag

3 reaktion på “Träningsonsdag

 • 27 juni, 2012 kl. 23:42
  Permalänk

  En riktig kalaspingla är du!

  Svar
 • 1 juli, 2012 kl. 00:14
  Permalänk

  Ja det är grymt skönt!! Jag jobbar på det för tillfället :). Snygg och Stark!!!

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *