Jag har idag haft en av de bästa sommarmorgnar man kan ha. Jag åkte med Helena, Linda och Lena ut till Hellasgården tidigt imorse. Stan hade inte vaknat än och var tom. Vi kom snabbt ut till Hellas där det också var tomt, bara fåglar och solsken.

Källtorpssjön lockade, och det skulle bli mitt premiärdopp iår (i Sverige alltså). Och även premiär med våtdräkten. Termometern visade 17 grader och det var svalt att hoppa i, men när vi sen satte igång att simma tänkte jag inte mer på temperaturen.

Då njöt jag istället av att simma i solen en tidig sommarmorgon med kompisar. Vilken känsla! Vilken frihetskänsla att bara ligga och simma i sjön, och se solen mot kinden varje gång jag andas. Vi simmade tillsammans i en liten grupp stora varvet runt i sjön, som går runt några små öar och kobbar. Tog det lugnt, väntade in varandra och bara njöt.

Sen simmade jag några extravändor runt en brygga, för att ändå passa på när vi var där. Det var jätteskönt att simma! Sen satt vi på bryggan ett tag och drack morgonkaffe och bullar som Helena bjöd på. Vilken start på dagen! Blev så glad och harmonisk. Det var absolut värt att gå upp och morgonträna igen! Tack tjejer för en fin morgon!

Premiär för utesimning

2 reaktion på “Premiär för utesimning

 • 1 juli, 2012 kl. 18:16
  Permalänk

  Vilken härlig morgon. Hoppas det blir många sådana tidiga starter nu under sommaren.

  Svar
  • 2 juli, 2012 kl. 22:42
   Permalänk

   Ja jag hoppas på fler! Känns som att man äger hela världen innan alla andra vaknat. Eller ja, äger en sjö, det räcker.

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *