Stort tack till all positiv respons jag fått efter Vansbro Triathlon! Det betyder mycket för mig att ni både hejade på mig på plats, och även nu gratulerat mig efteråt. Jag blir glad om jag kan inspirera eller sprida lite triathlonglädje. Det är helt galet vad triathlon är kul! Hur kan “tre sporter i en” bli så perfekt? :)

Jag är så glad och nöjd efter helgen, det var en riktigt fin dag. En fin sportdag med triathlon”familjen”, med triathleter från hela Sverige (och alla grymma funktionärer och publik!). Riktigt häftigt!

Nu är det åter tillbaka till vardagen. Vardag med jobb (ja för jag tar ju typ all semester när det inte är sommar) och regelbunden träning. Det gäller att vila kroppen och huvudet, se tillbaka till de bra stunderna i lördags, och bära med mig känslan av hur bra det kändes. Den känslan ska jag komma ihåg och försöka implementera under nästa race!

Sen jag kom hem i lördags kväll har jag hunnit med lite blandade aktiviteter. Det blev några timmars rask promenad i kvällssolen i söndags (bra återhämtning). Sen har jag varit på gymmet för styrketräning av överkroppen 2 dagar. Styrkan för axlar och rygg är riktigt viktig, och den styrkan vill jag jobba upp och behålla! Så nu är jag väldigt motiverad för styrketräning igen vilket är skönt! Det är ju så mycket roligare att köra den när man tycker det är kul!

I tisdags morse hängde jag i poolen på eriksdalsbadet. Ute-50an som vanligt, och med Lena min simpolare. Denna dag fick vi draghjälp av två killar i vårt simgäng, och jäklar vad jag fick ta i. Vi simmade en gigantisk huvudserie av 100-ingar, 200-ingar och 600-ingar. I lite olika farter. Totalt 4300m senare var jag slut. Eller ja trött och nöjd kan man väl säga. Långa simpass är gött, och särskilt när man får jobba sig ur sin komfortzon litegrann.

Igårkväll var jag sen på spinning. 90min intervallspinning för Michel. Grymt pass som vanligt, och det var varmt och svettigt som alltid. Det var blandat med kortare intervaller och sen långa tröskelintervaller på 8 min styck. Jag körde på som en galning. Typ. Mitt mantra var “det är inte farligt att bli trött!”. Och nej, det är ju inte farligt att bli trött kanske, men sen när jag gått hem trötter, och vilat och försökt äta lite, mådde jag riktigt illa och så kom middagen upp igen. Ett återkommande tema efter spinning, när ska jag lära mig att ta det lite lugnare?

Well. Idag var det ju “bara” styrka på gymmet, och nu mår jag finfint igen. Snart helg och mängdträning igen! Härligt med sommarträning!

Vardagsträning

2 reaktion på “Vardagsträning

 • 12 juli, 2012 kl. 22:08
  Permalänk

  Oj vad du kämpar och tränar på! Jag har inte kört något pass sen Vansbro, men det är väl dags för det igen…

  Svar
  • 12 juli, 2012 kl. 23:17
   Permalänk

   Ja det bara blev så, av rena farten. Idag kom dock tröttheten ifatt mig, blev en kvällspromenad bara. Men nu helg! Mer tid för både träning OCH vila.

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *