Så nu har träningslägret, alltså semestern, satt igång. Endast en vecka semester har jag nu, men det blir ändå en träningsboost på 10 dagar. Gött! Bara att leka triathlonproffs nu då!

I torsdags inför sista jobbdagen, startade jag dagen på bästa sätt. Åkte till eriksdalsbadet för simning i ute-50an. För en gångs skull var det en otroligt härlig morgon, solen sken och flaggorna hängde tungt, helt vindstilla! Jag drog av ett fint morgonpass på 3800m tillsammans med Lena. Många hundringar att hålla räkningen på, men vi fixade det bra. En bra simkänsla i kroppen, och en grym start på dagen.

Igår var jag ut på Färingsöarna och cyklade. Jag och Karin cyklade iväg på förmiddagen, och tog vanliga rundan ute på ön. På väg ut fick vi en cyklist som ville ligga bakom. Gärna det, det är ju en komplimang, så då ökade vi nog på tempot lite extra. Sen höll vi bra fart hela passet. Njöt av värmen och solen.

Ut till Björkvik där jag körde 4x10min IM-intervaller. Sen efter det förtjänade vi en kort fika i solen vid affären. Men det var nästan för varmt att sitta still i solen. Det är ju mycket skönare att cykla, då fartvinden fläktar! Så vi drog vidare rundan hemåt. Totalt 12 mil i solen blev ett bra pass.

Direkt när jag kom hem bytte jag om till löparstassen och sprang bort till mitt löpområde: Karlberg. Endast en vända på 4km slingan och totalt drygt 6km fick räcka som brickpass. Först sega ben, men avslutade med en bra känsla i kroppen!

Idag vaknade jag tidigt till hällregn, så då blev dagens cykling inställd. Istället åkte jag till Hellasgården med Helena. Vi körde ett mellanlångt långpass där på drygt 2 timmar i skogen. Det var blandad terräng, lite terrängspår, lite rötter, en del grusväg, och lite asfalt. Bort till Solsidan och tillbaka. Solen gassade och det var väldigt fina vägar. Svårt att tro att man är så nära stan när det känns som på landet. Härligt att bara få springa på i naturen.

Efter löpningen hoppade vi i våtdräkterna och simmade ett litet varv i Källtorpssjön. Att simma ute är verkligen sommar. Fräscht vatten, solen mot kinden, bara forsa fram i vattnet. Det blev en riktigt fin dag idag också, trots regnet imorse.

Det var starten på träningslägret. Imorgon är en ny dag på Karin’s träningsläger!


Vindstilla, inte ofta det händer!

                                                     Inför brickpass, laddad!


Terrängigt i fin natur idag!

Träningslägret har börjat!

3 reaktion på “Träningslägret har börjat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *