Träningslägret fortsätter här under semesterveckan. Dock började veckan lite lugnare efter mängdhelgen. Det gäller ju att träna smart och att inte köra sönder sig, även om träningen ÄR kul!

Så måndagen fick bli lite av en “vilodag”, ja alltså vilodag på träningsläger. Började dagen med att åka till eriksdalsbadet för morgonsimning med Lena. Det var rätt blåsigt och kallt i luften. Så pass att vi faktiskt längtade tills att hoppa i poolen som nu kändes varm. Jag var lite småseg och mastodontpasset som vi skulle köra kändes nästan oöverkomligt. Men vi betade av en del i taget, räkna repetioner, räkna set, och mata på. Vi kortade ändå ner passet, det fick räcka med 4100m. Bl.a. körde vi 10×100, 8×150 och 6×200, i “energisnål fart”. Jag var mest glad att ta mig framåt i sirapbassängen överhuvudtaget!

Efter passet åkte jag hem för frukost, hemmafix och även skön powernap. Det är det bästa med träningsläger, man har tid att både träna OCH vila!

På eftermiddagen tog jag mig till gymmet och körde mitt styrketräningsprogram. Kroppen var med mig, och jag kunde köra på med bra intensitet i alla övningar. Bra tryck i musklerna i axlar, rygg, ben och mage. Bra pass, och jag klappar alltid mig själv på axeln efter genomfört styrkepass. Bra Karin!

Idag har jag varit ute och cyklat. Igen! På Färingsö, såklart! Jag mötte upp med David vid 10 och så cyklade vi ut ur stan. Skönt att komma ut på tommare vägar och bara trampa på! Det var en perfekt cykeldag, varmt i luften, soligt då och då, och ordentligt med vind. Vi cyklade på mina vanliga vägar där ute, fast bara ett varv på Björkvik. Vi körde på i ok fart, det var skönt att trampa igång benen igen, som ändå kändes väldigt pigga, även efter min Big Brick. Vi blandade lugnare körning med mer tempokörningar ibland. Och fick till en fika på Svartsjö Cafe innan vi drog hemåt. Totalt 10 mil idag fick räcka gott.

Hann hem i tid för dusch och snabbt mellanmål innan jag åkte till Karin för idrottsmassage. Det var ett tag sen sist, och nu behövdes det verkligen! Fick en bra genomgång av baksidans alla muskler, ben, rumpa, rygg och nacke. Och lite framsida lår. Trötta muskler, men konstigt vore annars. Inga andra problem, och nu är musklerna fluffiga igen. Redo för mer mängd i veckan!

Träningslägret fortsätter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *