Idag bjöd Lisa Nordén på en fantastisk triathlon show under OS i London. Hon visade Sverige (och världen) vilken otrolig atlet hon är, och vilken kontroll hon hade under loppet! Jag blir så imponerad! Riktigt kul för Lisa och också kul för triathlonsporten i Sverige. Triathlon kommer växa så det knakar framöver!

Idag körde jag ett av de sista brickpassen inför Ironman Kalmar. Det blev 16 mil cykling + 45 min löpning. Jag stack ut med Karin tidigt och cyklade på Ekerö. Det blev en vända ner mot färjeläget mot Adelsö och tillbaka. Det var superfint cykelväder idag: soligt, riktigt varmt och rätt blåsigt. Men får man jobba i motvind blir man stark, inbillar jag mig.

Vi tajmade vår cykelfika otroligt bra idag, helt omedvetet. Vi körde först svängen på Ekerö och sen över på Färingsö. Bort till Svartsjö Cafe där vi slappade i solen med en kaffe (och chokladboll). Då uppdaterade vi oss vad som hände i triathlon i OS. Följde spänt med och kollade sen live på svtplay på telefonen. Det var så spännande och kul att se! Vi tjoade högt på cafet när vi hejade fram Lisa och sen blev vi jätteglada. OS-medalj! I triathlon! Lisa är fantastisk!

Så sen när vi cyklade vidare på vår tur var vi så uppspelta och glada. Så uppriktigt glada för Lisas skull, och för sporten. Vilken uppvisning! Vi cyklade vidare på våra favoritvägar ute på Färingsö, och sen visade Karin mig en NY väg, som vi körde fram och tillbaka 2x4km. Jag som trodde jag hade kört alla vägar där ute 100 ggr om, men nu hittade vi en orörd!

Kom hem med en fin cykelbränna och bytte snabbt om till löparkläderna. Sen gav jag mig ut och sprang mitt brickpass. Sprang bort till Karlbergsspåren som vanligt, och harvade runt där. Benen kändes helt ok, och 45 min fick räcka. Det gäller att inte slita för mycket på benen nu. Men snart blir det nedtrappning av träningsmängden och lite mer kort och “hårt” sista veckorna. Nu börjar det närma sig för tävling för min del också!

OS-silver till Lisa Nordén

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *