Vill du se mer av Lisa Nordén? Vill du se mer av fartfyllt triathlon i Sverige? Och samtidigt hjälpa till för triathlonsporten? 

Den 25-26 augusti går en av världscupstävlingarna i triathlon mitt i centrala Stockholm. På lördagen kör elit och på söndagen är det tävling för motionärer. Jag kommer att hjälpa till att ansvara för en del av cykelbanan för tävlingen. Och vi behöver hjälp av funktionärer!

För att deltagare, publik och allmänheten ska få en så bra dag som möjligt i samband med tävlingen behöver vi hjälp av funktionärer. Förutom att du hjälper vår idrott och vår tävling så hamnar du på första parkett för ett fartfyllt evenemang.

Har du tid och lust att hjälpa till, så gå in här och anmäl dig till funktionär för ITU World Triathlon Stockholm. Tack!

ITU World Triathlon Stockholm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *