Igår tog jag mig en vilodag. Det är alltid svårt tycker jag att acceptera det, men det kändes som att det kunde behövas. Det är konstigt, att ju mer jag tränar, desto mer vill jag träna, och mindre vill jag vila. Men vilan behövs ju. Måste nog ta och banka in det!

Kollade på statistiken på Funbeat idag, där jag registrerar min träning, att jag tränat rätt mycket iår. Är redan uppe i så många timmar som jag brukar ha på ett helt år. Så jo, jag tränar mycket. Men jag trivs med det och gör det för att jag gillar träningen. Utan träningsglädjen går det inte!

Idag hängde jag på gymmet som vanligt en måndagkväll. Nu börjar man faktiskt känna igen vissa av de andra där, som är riktiga gymmare. (De som har väldigt mycket synliga muskler!) Jag går runt där i rask takt i min egen värld och bränner av mina styrkeövningar. Lyssnar på peppande musik, försöker hålla intensiteten och den korta vilan, passet tar lång tid ändå!

Idag körde jag ben igen, för nu hade de ju fått vila lite. Det kändes helt ok, jag fick bra tryck i musklerna och blev trött i slutet av passet. Det blev rygg, axlar och magövningar också, som vanligt. Sen hem och käka, men innan dess hann jag posa.


Okej, här är mina taffliga försök att posera. Har inte riktigt övat på det ;) Man kanske inte ser några muskler, men cykelbrännan, den syns!

Grym styrketräning!

5 reaktion på “Grym styrketräning!

 • 7 augusti, 2012 kl. 09:53
  Permalänk

  BIFFEN!!! ;-)
  Grymma muskler och grym cykelbränna!
  Du kommer bli giftig i Kalmar.

  Keep up the good work!

  Svar
  • 7 augusti, 2012 kl. 11:50
   Permalänk

   Haha, tack Jörgen för peppen! Jag ska jobba på, bara 10 dagar kvar till race day!

   Svar
   • 7 augusti, 2012 kl. 19:32
    Permalänk

    Det fixar du galant.
    kommer du spöa mig på Tjörn i år?

    Svar
    • 8 augusti, 2012 kl. 17:21
     Permalänk

     Nej jag kommer tyvärr inte köra Tjörn. Ligger för nära efter IM Kalmar för mig. Men lycka till och kör hårt!

     Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *