Igår blev en lugn dag här på Öland. En lugn men otroligt fin dag. Solen sken, det var varmt och skönt, och både himlen och havet var sådär vackert klarblå. Kan ju hoppas att det blir något liknande väder till på lördag.

Vi åkte och rekade lite längs med cykelbanan igår. Kikade in lite vägar och svängar så att jag ska känna igen mig lite när det väl är dags att tävla. Det var fina vägar och jag ser fram emot att swisha fram där!

Efter bilturen blev jag trött. Det är jobbigt att åka bil, haha. Så då tog jag en powernap när jag kom hem igen. Skönt med lite extra vila och att bara kunna slappa en semesterdag.

På kvällen åkte jag sen ner till havet för lite OW simning. Jag simmade mellan två bryggor och en flotte emellan. Det var lite ovant först, men när jag simmat lite kom jag in i känslan och bara matade på. Havet var lugnt och stilla, och solskenet mötte mig i varje andetag. Det är så underbart att simma ute. Sån frihetskänsla!

Laddar vidare

10 reaktion på “Laddar vidare

 • 13 augusti, 2012 kl. 11:57
  Permalänk

  OW swim is the shit! Jag kan knappt simma i bassängen eftersom jag lärt mig simma “på riktigt” i just öppet vatten :-) Stort lycka till i helgen! Liiite avis på cyklandet, Öland är så himla fint. Kör så det ryker!

  Svar
  • 13 augusti, 2012 kl. 16:11
   Permalänk

   Tack Karin! Grymt att du också är triathlet nu!

   Svar
 • 13 augusti, 2012 kl. 13:26
  Permalänk

  Bra att kunna reka banan i förväg! Simningen ser otroligt fin ut! Vilken kväll!

  Åh nu är det bara 5 dagar kvar! :)

  Svar
  • 13 augusti, 2012 kl. 16:10
   Permalänk

   Ja nu är det nära! Idag rekade jag på cykeln :)

   Svar
 • 13 augusti, 2012 kl. 16:00
  Permalänk

  Har sett att flera har fått det där Ironman-magasinet. Är det något som kommer i brevlådan eller? Jag saknar fortfarande det.

  Svar
  • 13 augusti, 2012 kl. 16:06
   Permalänk

   Jag vet inte om det skickas ut till tävlande. Vi fick det här som reklamutskick till adressen på Öland. Annars får du ju det vid registreringen på torsdag.

   Svar
   • 13 augusti, 2012 kl. 16:18
    Permalänk

    Ok, fick precis reda på det. Får invänta startkuveretet.
    Lycka till på lördag!

    Svar
    • 13 augusti, 2012 kl. 16:31
     Permalänk

     Detsamma!

     Svar
 • 14 augusti, 2012 kl. 15:48
  Permalänk

  Är det Mejeriviken i Borgholm du är och simmar i kanske? Ser bekant ut!

  Svar
  • 14 augusti, 2012 kl. 16:57
   Permalänk

   Japp, där var jag! Fina badbryggor!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *