Igår blev det mer rekning av cykelbanan, denna gången på cykel istället för bil. Jag hade 3h cykling planerad, så jag åkte bil ner till Gårdby för att starta min tur där. Cyklade sen hela Ölandsvarvet runt, såsom Ironman Kalmar cykelbanan går. Så rakt väster över ön, ner söderut förbi Mörbylånga och ner till vändpunkten.

Det var fint väder igen, soligt och varmt, men nu med lite extra vind. Sidvind längs med hela vägen söderut och sen när jag körde över Alvaret blåste det som tusan! Bra man gillar vind då. Och bra att träna lite med högprofilhjulen i vind, det känns ju lite annorlunda och rycker i styret. Men benen vet inte hur fort det går, så det var ju bara att trampa på. Fram kommer man, nån gång ;)

Jag körde rätt lugnt under mina 3 timmar. Kom tillbaka till Gårdby och körde en liten omväg till Möckleby för att få ihop min tid. Sen fick det vara bra och så avslutade jag med en fika inne på gården på Gårby Cafe.

På kvällen åkte jag ner till havet igen för OW simning. Favorit i repris! När det nu blåste mer var det dock lite mer livligt i havet också. Det kändes svalt när jag klev i, och sen blev det lite tvättmaskinkänsla i vågorna. Men jag simmade på där och tänkte att det var bra övning inför “fiskstimmet” på lördag!

Det var sista dagen med längre träning. Nu blir det mer och mer vila och bara korta små pass innan helgen! Nedräkningen fortsätter!

Reka cykelbana

7 reaktion på “Reka cykelbana

  • 15 augusti, 2012 kl. 09:10
   Permalänk

   Snart, snart, snart!!

   Svar
 • 14 augusti, 2012 kl. 18:34
  Permalänk

  Såå roligt att få vara med på din nedräkning! Och du verkar galet bra förberedd.

  Svar
  • 15 augusti, 2012 kl. 09:10
   Permalänk

   Tack, jag hoppas det iaf! Snart är det dags att bli galet nervös också, haha ;)

   Svar
  • 15 augusti, 2012 kl. 09:11
   Permalänk

   Mm, verkligen vindarnas ö!

   Svar
 • 15 augusti, 2012 kl. 21:58
  Permalänk

  Vilken skön vecka du har därnere inför loppet!!! Håller med övriga, det är spännande att följa din vecka där på Öland!!

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *