Vilan och laddningen fortsätter. Idag höll jag bara till här på Öland. Solen skiner, blå himmel och sommarvärme varje dag. Riktigt skönt! Dock blåser det som vanligt här på ön.

Idag blev det mycket vila och fixande här hemma. Gick upp tidigt bara för att fortsätta morgonvanan sen simningen igår. Gäller att bli morgonpigg tills på lördag. Sen har jag limmat våtdräktens små hål och skavanker, fixat med mekprylarna som ska med på cykeln på tävlingen, och annars bara läst triathlontidning och blivit taggad.

Och så cykeln ja. Cykelvård fick det bli idag. Nu är det inte någon speciell träning som ska till, utan mer bara ta hand om cykeln. Klappa på cykeln, putsa på cykeln så den blir fin och glad tills race day. Ge den lite kärlek.

Jag gjorde en helrengöring av cykeln och putsade massor. Nog för att jag som triathlet brukar ha rätt “skitig” cykel till vardags, så får den iaf vara ren och fin till tävling!

Sen på eftermiddagen stack jag ut på en kort cykeltur för koll av cykeln. Planerat 1 timmes cykling för att kolla av allt samt väcka cykelbenen lite. När jag först stack iväg hörde jag lite konstiga ljud från cykeln och blev nojjig. Cyklade på och trodde jag mest hittat på. Men det var svårt att avgöra vad som skapade ljuden. Så jag stannade efter ett tag och tog av och på bakhjulet. Sådär, sen lät det inget mer och cykeln kändes tiptop!  Jag la in några fartökningar/igångdragningar på cykeln, bara 30-60sekunder, för att liksom känna att benen fanns där. Och ja de är redo de med!

Kom sen hem och satte mig och slappade i solen. Det är inte ofta man bara kör 1-timmes cykelpass. Ovant, men nog helt rätt just nu. Nu ska formen konserveras!

Nu är cykeln och cykelbenen redo. Och ja, jag vet att jag ska simma en del (3860m) innan och sen springa ett marathon. :)  Men där hänger det mer på mig, och inte så mycket på utrustningen. Jag börjar bli mer och mer taggad! Imorgon bär det av in till Kalmar för pre-race möte, registrering och så inte minst träffa alla andra taggade triathleter!

Cykelkärlek

6 reaktion på “Cykelkärlek

  • 17 augusti, 2012 kl. 20:06
   Permalänk

   11 timmar kvar nu!

   Svar
  • 17 augusti, 2012 kl. 20:06
   Permalänk

   Jag tror det med :)

   Svar
 • 15 augusti, 2012 kl. 22:55
  Permalänk

  Härligt med cykelkärlek:)

  Nu snart dags för pre-race möte! Hoppar på tåget imorn vid 8. Vi ses i kalmarsalen! :)

  Svar
  • 17 augusti, 2012 kl. 20:05
   Permalänk

   Lycka till Lina! Vi ses på banan!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *