Idag har jag varit inne i Kalmar och fixat en massa inför lördag. Dagen startade tidigt, med morgonsimning. Denna gång var det testsimning av banan. Det låg markeringar till bojar ute på banan så det gick att hitta, men det lär bli lättare att navigera sen när de stora riktiga bojarna är på plats. Det var svalt och skönt i vattnet, runt 18-19 grader. Jag träffade många triathlonvänner på plats och vi simmade tillsammans lugnt runt ett (kort) varv på banan, ca 1500m. Nu fick man testat det, check!

Sen gick jag och käkade hotellfrukost och tog det lugnt innan det var dags för pre-race möte i Kalmarsalen. “Alla” var där, och det var kul att träffa alla triathleter från hela Sverige. Bra möte och bra information kring racet, regler och förfaranden under tävlingsdagen.

Sen hängde jag på expot ett tag, registrerade mig och fick ut IM-väskan. Träffade också här på mängder med triathlonvänner. Så kul att träffa alla! Det var längesen jag körde en svensk IM!

Så det blev mycket häng, och pepp idag. Och lite psykande, och skojande. Alla verkar verkligen vara på tårna, peppade, glada och uppspelta. Redo för race!

Imorgon blir det sista fix av race bags och cykel, incheckning av dessa och sen bara vila. Snart blir det sportdag!

Pre-race fix i Kalmar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *