Idag var det stora pack- och fixdagen. 2 viktiga påsar skulle packas: bike bag och run bag. Det är viktigt att lägga rätt grejer i, så att det blir vettiga växlingar imorgon under Ironman Kalmar.

Cykeln och påsarna skulle checkas in idag. Jag packade och gick igenom innehållet flera gånger. Har blivit rätt nervös och taggad idag. Det är bra antar jag, men ändå konstigt hur jag blir nervös angående sakerna även om jag gjort det här flera gånger förut.

Och cykeln, vilken noja jag hade över den! Fick hjälp av Karin & Magnus att mecka med växlarna, och trippelkollade även sen inne hos bike service vid Expot för att se att allt var OK. JA Karin, cykeln ÄR OKEJ! Nu hänger det bara på mig och mina ben för att den ska gå snabbt också!

Det blev mycket slappande och strosande runt i Kalmar idag. Skönt väder, vindstilla och det ser ut att bli svag vind imorgon med, det är ju toppen!

Träffade många taggade triathleter. Det är nog tur att tävlingen är imorgon, annars skulle vi bli galna hela högen! Nu är det nära!!

Sista förberedelserna

5 reaktion på “Sista förberedelserna

  • 17 augusti, 2012 kl. 20:08
   Permalänk

   Detsamma Bea! Vi ses på banan!

   Svar
 • 17 augusti, 2012 kl. 21:21
  Permalänk

  Massor med lycka till Karin!
  Jag blir nervös bara av att läsa om din uppladdning och dina förberedelser. :)

  Tror att det ska vara nervöst om man har ett bra race pågång.

  Kör så att det ryker!

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *