Bara drygt 2 dygn har gått sedan jag gick imål i Ironman Kalmar. Gick imål under 11 timmar och glädjetårarna kom. Så häftig känsla, en sån fantastisk dag. Men otroligt jobbig också. Men det ska det ju vara. Det är ingen som har det lätt under en Ironman. Alla kämpar på med sina tankar, krämpor och smärtor. Men det är också lite tröstande att veta när man håller på, att alla har det tufft.

Min kropp är trött och lite stel idag. Konstigt vore annars. Mest lite stel i benen idag, värre var det igår. Får träningsvärk i hela core-korsetten, så sjuk träningsvärk i magen har jag aldrig annars, förutom efter IM. Jag vilar och återhämtar mig, och bara försöker gå runt och njuta och minnas loppet.

Jag vet att ni är många som väntar på min race report. Och den kommer, snart! Jag har bara inte hunnit sätta mig ner och få ner alla tankar och intryck på pränt än. Jag gillar att minnas hela loppet och försöka beskriva det så gott det går. Det är mycket man hinner tänka och känna under en hel dags sportande.

Imorgon ska jag försöka skriva ner allt som jag går runt och tänker på, och minns från loppet. Mitt bästa och snabbaste ironmanlopp! Det är svårt att få in tycker jag. Jag får hela tiden påminna mig själv om att jag verkligen gjorde en fantastisk tid. Och att det gick otroligt bra. 10:56. JAG. Jag har kört på 10:56?? Ja det har jag ju!

Det är SÅ lätt att bara hålla på att jämföra sig och titta på vad alla andra gör. Men nej, det gäller verkligen att njuta. Njut av sin prestation. Jag gör det här för min skull. Jag har förbättrat mig något enormt sen min första Ironman 2008. Och det är som att hjärnan inte riktigt hänger med. Men jag ska låta det sjunka in lite till. Och kanske så kommer den otroligt långa race reporten imorgon kväll :)

Tack så jättemycket för allt hejande, grattande både under och efter loppet. Jag är så tacksam för er pepp! Ett stort leende sprider sig i hela ansiktet så fort jag tänker på det. Så TACK!

Swooosh på cyklingen! Jag cyklade 3:e (edit: 4e) snabbast av de svenska tjejerna, 8:e cykeltid totalt (dam). (Fotograf: Robert Pettersson)

Fortfarande endorfinhög

6 reaktion på “Fortfarande endorfinhög

 • 21 augusti, 2012 kl. 12:07
  Permalänk

  Läst din blogg ett tag nu, och du är stor inspiration! Njut av din framgång, det är verkligen häftigt!

  Svar
 • 21 augusti, 2012 kl. 23:23
  Permalänk

  Du är så himla grym och inspirerande. Heja dig! Sjukt bra gjort :).

  Svar
 • 22 augusti, 2012 kl. 22:15
  Permalänk

  Vet inte om jag grattat nog ännu så jag gör det igen!! Du är så grym Karin!!!

  Svar
 • 23 augusti, 2012 kl. 12:34
  Permalänk

  Tack för allt stöd! Ni är för härliga!

  Svar
 • 26 augusti, 2012 kl. 14:51
  Permalänk

  Häftigt! Stort grattis!!!

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *