Vilan fortsätter. Vilovecka är det såhär direkt efter en Ironman. Kroppen är trött och behöver återhämtning. Jag traskar runt med mina kompressionssleeves under jeansen. Men bara lite småstel i benen, annars känns det bra. Riktig skön känsla dock att vara riktigt trött i kroppen efter ett lopp och känna att det var för att jag kunde köra på hårt och ge allt.

Ikväll har jag varit på idrottsmassage hos Karin. Det blev en lättare massage, men en bra genomgång av hela kroppen. Inget mosande av de trötta musklerna, mer en snäll väckning att det nu är dags att vakna till liv igen.

Nu är det redan sen kväll, dagen bara försvann. Race report formas i mitt huvud. Snart på pränt. OCH med många bilder! (Tack alla ni som mailat in bilder!) Men tills dess bjuder jag på dessa nedan.

Soluppgång i Kalmar, race day


Folkfest i Kalmar, jag är inne för varvning och får otroligt publikstöd (Foto: Thomas Staade)

Vila efter Ironman

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *