Oj vad dagarna går. Tur jag inte ska träna denna veckan, hur skulle det hinnas med? ;) Nej men det behövs nog lite vila. Det är lätt att bli stressad att komma igång med träning igen, men kom igen. En veckas vila är ingenting, och kroppen kan nog behöva det.

Jag har varit fullt upptagen med annat. Och det handlar om triathlon! Ikväll var jag på möte med banchefen för ITU World Triathlon Stockholm. Jag är teamledare och ansvarar för en del av cykelbanan under motionsloppet på söndag. Det var en del att gå igenom ikväll. Vi promenerade en del och kollade över min del av banan så jag fick iaf rört på mig lite idag. Men jag har samma område som när jag var teamledare för 2 år sedan, så jag känner mig säker, och har koll.

Så det blir triathlonfest inne i stan hela helgen. Jag ska in och kika på Lisa Nordén och resten av eliten på lördag, och sen på söndag är det då olympisk/sprint-tävling för motionärer. Ska du tävla? Eller ska du in och titta och heja?

(Om du har tid och vill hjälpa mig på söndag, så får du jättegärna höra av dig. Vi behöver alltid fler hjälpande händer!)

Triathlon i Stockholm i helgen

9 reaktion på “Triathlon i Stockholm i helgen

 • 23 augusti, 2012 kl. 07:31
  Permalänk

  Jag ska vara med! Debut i triathlon på olympisk distans. Ska bli spännande!

  Svar
  • 23 augusti, 2012 kl. 12:32
   Permalänk

   Härligt, lycka till!

   Svar
 • 23 augusti, 2012 kl. 07:33
  Permalänk

  Jag ska delta. Att säga “tävla” om det är att överdriva, målet är att överleva och att ta mig i mål utan skador… ;-) vi ses längs banan!

  Svar
  • 23 augusti, 2012 kl. 12:32
   Permalänk

   Haha, det kommer gå jättebra Karin! Kör hårt! Heja!

   Svar
 • 23 augusti, 2012 kl. 10:50
  Permalänk

  Jag ska vara funktionär på lördagen och köra olympisk på söndagen!

  Gillar din blogg!

  Svar
  • 23 augusti, 2012 kl. 12:33
   Permalänk

   Gött, fullt upp i helgen alltså! Lycka till på söndag! Tack :)

   Svar
 • 23 augusti, 2012 kl. 16:15
  Permalänk

  Jag ska tävla! Första gången på olympisk distans. Kommer bli kul och förhoppningsvis inte allt för blött!

  Såg dig förresten i Kalmar inser jag nu när jag sett dina bilder!

  Svar
  • 23 augusti, 2012 kl. 22:31
   Permalänk

   Kul! Då får jag heja på dig som tack för du hejade i Kalmar! Kommer bli grymt med triathlon mitt inne i stan. ÄNNU mer mitt i stan nu än förut!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *