Helgen bara försvann, fort gick det! Så går det när man har fullt upp. Dock inte av träning. Helgen har fyllts med en del flyttstädning men ännu mer triathlon.

I lördags (när jag städat klart efter flera timmar) åkte jag in till slottet för att titta på elitens sprint tävling. Det var så kul att se, och speciellt se Lisa Norden i action och dominera! Vilken stämning det var när alla tusentals hejade fram henne till mål och vinst!

Igår söndag höll jag också på med triathlon. Nu som teamleader för funktionärer för mitt område cykelsträckan på Norrmälarstrand. Det var nu motionstävlingen med över 2500 deltagare, olympisk och sprint.

Jag hade 23 superduktiga funktionärer som hjälpte mig hela dagen. Jobbade på, alltid med ett leende och gjorde banan säker för våra deltagare. Drygt 8 timmars jobb och jag tackar er alla som ställde upp! Ni funktionärer är ovärderliga för att ens kunna anordna en sådan tävling!

Jag hoppas också att alla ni deltagare på triathlontävlingen hade en fin dag! Trots regnskurar och hala vita linjer i vägbanan.

Det är jobbigt att vara funkis. Igår när jag kom hem på eftermiddagen somnade jag direkt. Och idag hade jag en trött och ond rygg. Kanske lite Kalmar-trött i kroppen ändå. Blev en sväng till naprapaten så blev jag utknäckt och rak igen.

Men det var klart värt det. Det är så kul att se så många delta på tävlingen igår och det är roligt att sporten växer!

Helgen har också tyvärr kommit med sorg. Vår simmarkompis och triathleten Pontus Shultz omkom i en cykelolycka i lördags. Ofattbart och otroligt tragiskt. Jag kände honom bara i simmarmössan och badbyxorna i poolen men jag minns honom som en otroligt positiv och glad person. Att han bara ryckts bort är svårt att förstå. Och att det skedde under något som skulle ge glädje, att cykla älskar vi alla! Det är sorgligt och ger perspektiv på livet, att det är så skört och inte för evigt. Mina tankar går till hans familj och närmaste.

Ta hand om varann, och lev idag.

20120827-212540.jpg

20120827-212605.jpg

20120827-212623.jpg

Triathlonhelg i Stockholm

6 reaktion på “Triathlonhelg i Stockholm

 • 27 augusti, 2012 kl. 23:21
  Permalänk

  Jag tror kanske att jag såg dig om du stod precis vid “Cykel ut”-området :)

  Svar
  • 28 augusti, 2012 kl. 00:16
   Permalänk

   Ja jag var mellan växlingsområdet och västerbron, fram och tillbaka hela tiden, så det KAN ha varit jag. ;) hur gick det för dig? Bra hoppas jag!

   Svar
   • 28 augusti, 2012 kl. 22:33
    Permalänk

    Det gick bra! Debuterade på 2:49, Olympisk motion, och var 17:e snabbaste dam i cyklingen vilket jag är himla nöjd med (älskar att cykla :)). Fick absolut mersmak för triathlon!

    Svar
    • 29 augusti, 2012 kl. 13:00
     Permalänk

     Härligt, grattis! Bra att vara stark på cykeln!

     Svar
 • 28 augusti, 2012 kl. 19:11
  Permalänk

  Jag stod på Södermälarstrand. Vilket härligt väder vi fick på eftermiddagen:)

  Svar
  • 29 augusti, 2012 kl. 12:59
   Permalänk

   Bra jobbat! Haha, ja visst var det härligt när himlen öppnade sig! Blöt katt känsla!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *